Ansigtsbehandling & hudbehandling:
​Din huds bedste grundlag

Hvorfor få en ansigtsbehandling?

En ren og pæn hud er et skønhedsideal i langt de fleste kulturer – hvilket kan være utroligt frustrerende for dem, der ikke har den.

Heldigvis er der meget, som man kan gøre for at forbedre sin hud. Man kan holde sig fra fedtholdig og sukkerfyldt mad, man kan drikke masser af vand, og man kan huske solcremen.

Og så kan man pleje sin hud med ansigts- og hudbehandlinger og derved sikre den det bedst mulige grundlag for at regenerere.

Vores hudklinikkers placeringer i Jyllinge og på Frederiksberg sikrer nem adgang fra både København og Frederikssund.

Hvilke ansigts- og hudbehandlinger tilbyder vi?

Alle hudtyper er forskellige, og her hos Bargisen Beauty går vi op i at sikre den bedst mulige hudbehandling for lige nøjagtig din hud. Derfor vil vi ofte begynde med en hudanalyse for at sikre dette.

Vores anbefalede ansigtsbehandling vil derfor komme an på din hudtype. Har du brug for en behandling af uren hud, eller er dit hovedformål at forebygge rynker? Har du en sart og sensitiv hud, eller er den hård og tør? Dette vil alt sammen have en indvirkning på din anbefalede hudbehandling.

Vi tilbyder dog alt fra almindelige ansigtsbehandlinger til dybderensninger, diamantslibninger og mesoterapi og behandling af pigmentforandringer – for at nævne nogen få.

Hvad koster en ansigtsbehandling?

En ansigtsbehandling kan koste alt mellem 445 og 1.595 kroner afhængigt af valget af behandling.

Du vil dog ofte kunne få en special klippekortspris og andre rabatter. F.eks. tilbyder vi en special teenagebehandling til kun 595, så du har mulighed for at betale den for et studiejob budget.

Kontakt os allerede i dag og giv din hud dens bedst mulige grundlag.

Den vil takke dig for det.

Ansigtsbehandlinger

Vores ansigtsbehandlinger står helt unikt på at levere et smukt og mærkbart resultat allerede ved første besøg. Vi benytter luksus produkter, der ganske enkelt udfører foryngende magi og en smuk sund glød der virkelig bemærkes. Der er et bredt udvalg, vælg den behandling du tænker vil være god til dig- vi foretager altid vurderingen når vi har dig i stolen​

Hudanalyse 30min.

Få en grundig hudanalyse af en vores dygtige kosmetologer.
Vi sætter 30 min af.
Få en grundig vejledning og rådgivning i evt behandling samt hjemmepleje.

Køber du den anbefalede hudpleje med hjem samme dag, eller for et beløb svarende til min. 1200,- Er hudanalysen uden beregning.
Booker du et behandlingsforløb eller et klippekort sparer du 15% * Dette tilbud gælder kun samme dag

445,-

Diamant slibning Luksus. microdermabrasion. 1 time

Diamant Microhudslibning - Luksus udgaven, hvor vi her, udover ansigtet, behandler halsen og øjenomgivelserne.
Perfekt til den lidt mere modne hud, fjerner små linier, pigmenteringer, ar, store porre.
Resultat orienteret ansigtsbehandling der bare HOLDER!

985,-

Diamant slibning Pristine basis 45 min

Diamant Microhudslibning - Denne behandling er fantastisk til den lidt arrede hud, efter evt. acne, den porrede hud, hud med pigment forandringer, hud med linier. I det hele taget er den unik i forhold til at "jævne" huden og give den et ensartet overflade. Til den modne hud med linier anbefales luksus udgaven.

785,-

1. Ansigtsbehandling med konsultation

Er det første gang du skal have en ansigtsbehandling hos os- skal du booke denne tid medmindre andet er aftalt. Ved din første behandling gennemgår vi din hjemmepleje, din huds tilstand, hudtype. Vi taler sammen om det problem du ønsker løst og hvad vi kan gøre for dig. Rådgivning og vejledning angående hjemmepleje.

1.195,-

Anti Age 30+

Lift Summum
Age Summum
Hydradermie Lift

Book tid til en foryngende behandling - vi vil sammen finde den løsning der passer bedst til dig.
Priser fra 995 kr til 1295 kr.

995,-

Clear skin 30+ kombi behandling

Denne behandling er for dig der har hormonel hud og måske har haft problemer med huden hele dit liv.
Den er primært for voksne mænd og kvinder med moden hud fra 30+ hvor det kræver flere behandlinger i en behandlinger altså en kombinations behandling målrettet din tilstand.
Vi arbejder med:
Hydra peel (frugtsyre)
hydra clean (heating electrode påvirkning)
Equilbre purete
Led lys terapi

Du skal forvente at gennemgå et intensivt forløb af 7 behandlinger med 1 til 2 ugers mellemrum.
​Spar penge ved at købe en samlet pakke. Køb 7 behandlinger og vi giver dig den 8. behandling gratis.

995,-

Detoxygene

Med detoxygene behandling fra Guinot fjernes der toxiner og tungmetaller væk fra huden. Din huds ilt optagelse øges kraftigt og du vil kunne se det med det samme. Produkterne du benytter optages meget bedre i huden efterfølgende. Detox er for alle mænd og kvinder i alle aldre. Anbefales 2 gange med kort mellemrum 2 gange årligt - samt bioxygene produkterne hjemme i en måned.

995,-

Equilibre purete

Har du problemer med acne, fedtet hud og hudorme? Med equlibre purete kan du hurtigt komme dit hud problem til livs med dens enestående ingredienser der får urenhederne op til overfladen så de nemt kan trykkes ud, samt skaber balance i talgproduktionen på en yderst effektiv måde. Du vil se resultat allerede efter 1 behandling.
Har du mange urenheder anbefaler vi en kur af 4 behandlinger med 2 ugers mellemrum. Spar 15% ved køb af et kur kort.

700,-

Eye Lift. Opstrammer øjen omg.

Guinots intensive behandling rettet specifikt på øjen omgivelserne. Afhjælper hævelser, mørke rander og kragetæer/ rynker. Behandlingen varer 30 min.

Kan med fordel udføres som tillæg til din ansigtsbehandling. Udføres behandlingen SOM TILLÆG SPARER du 150 kr.

745,-

Hydra Peel PH Guinot // anbefales

Frugtsyre behandling. Til dig der trænger til et vitamin boost. Effektiv mod pigment forandringer, uren hud, grå og trist hud.
Det findes 2 forskellige udgaver af denne behandling en til sart hud uden frugtsyre, med cellulose partikler og papaya ekstrakt. Den anden med Hydra PH og fytin syre.
Effektiv behandling. det skal forventes at det prikker en smule i huden samt en mild rødmen efter behandling, da hudens blodcirkulation øges.

995,-

Hydradermie lift

Effektiv anti age behandling fra Guinot. Dette er Guinots signatur behandling. Hydradermie er en behandling som indsluser de aktive anti age produkter via ionisering. Dernæst med elektroder, arbejdes der på musklerne i ansigtet, som gør at musklerne strammes op og dit udseende forynges på et øjeblik. Alle produkter der bruges er skræddersyet præcis efter din hud og dine ønsker.
I denne behandling arbejder vi intenst med ansigt, hals og øjenomgivelser.

1.295,-

Mini facial, den lille luksus 30 min.

Den lille luksus til dig der ønsker luksus på kort tid.

Behandlingen indebærer,
Hudanalyse, afrensning, peeling, maske/massage (vælg mellem maske i 10 min. eller massage 10 min. i fugtgivende massage serum) - afsluttende serum og cremer tilpasset din hudtype/tilstand.

495,-

Skinpen non-invasiv mesoterapi

Skinpens avancerede hudnåle teknologi består af 12 nåle, der perforerer huden med hurtige vertikale bevægelser. Når man bevæger Skinpen hen over huden og derved laver en række fine huller i huden, så stimulerer disse huller huden til at gendanne collagen samtidigt med at der skabes en lang række fine mikro kanaler i huden. Disse mikro kanaler gør det muligt for hudplejeprodukter at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden, og derved give hudpleje produkterne mulighed for at virke dybt ind i huden hvor behovet er størst. Den forøgede optagelse af aktive ingredienser i huden (f.eks. hyaluronsyrer eller stamceller) giver derfor en umiddelbar effekt, som minimerer fine linier / rynker og tilfører huden fugt øjeblikkeligt.

Kom ind til en konsultation,hvor vi vil tale om kontraindikationer, er det overhovedet muligt for dig at få denne behandling lige nu? Vi vil samtidig kigge på din hud/ problemområdet og vurdere hvor mange behandlinger du ca. skal have. Du vil skulle skrive under på en "klientkontrakt".

Det anbefales et kur forløb af min. 4-5 gange med ca. en måneds interval. Prisen vil være 1200,- pr. behandling.
Ved ar eller strækmærker vil der skulle lidt flere behandlinger til ca 6-8 behandlinger.
Virker på dig som har pigment forandringer, rynker, acne, ar, tyk hud eller ønsker dig en frisk ny hud. Ring til os eller skriv en mail hvis du er i tvivl. Kontakt information står i bunden af hjemmesiden.

Ved køb af kur behandling betales et engangsbeløb af 4 behandlinger og vi giver dig den 5 gratis.

Vi vil meget gerne benytte os af før og efter billeder på facebook og instagram.

Book din tid allerede nu.

Læs mere på www.skinpen.dk

1.495,-

Teenage behandling

Er du teenager og døjer med hormonel hud med urenheder og udbrud skal du vælge denne behandling - ønsker du en mere dybdegående behandling anbefaler vi dig vores nye Equilibre purete behandling.
Som teenager får du 15% på produkter. Min. Køb er 2 anbefalede produkter for at opnå 15% i rabat.

595,-

Tillæg Frugtsyre 15 min

Kan fåes i forbindelse med crystal behandlingen eller luksus ansigtsbehandling, lyt til din behandler.

295,-

Tillæg Udrens 15 -30 min

Bruger vi kun 15 min. er prisen 295 kr.
Et tillæg du kan tilkøbe alle ansigtsbehandlinger.

395,-

Almindelig ansigtsbehandling 60 min

Afslappende almindelig ansigtsbehandling tilpasset dine behov - Afrens, peeling, damp hvis man ønsker for bedre optagelse af den efterfølgende maske og dagcreme ca 60 min.

Vi bruger Guinot professionel, som er et yderst effektivt produkt, resultatskabende med dokumenteret effekt.

775,-

Dybderens en dybdegående udrensning til den urene hud 45 min

Udrensende behandling - Afrens, peeling, damp, dybderens, maske, dagcreme.
OBS. Kan også fåes som tillægsbehandling ved vores andre lækre og virksomme ansigtsbehandlinger.

655,-

Luksus ansigtsbehandling 75-80 min. nydelse

All-round beroligende og afslappende behandling - Afrens, peeling, damp, udrensning, maske incl. hals, massage, dagcreme, retning af bryn, farvning af vipper og bryn.

1.145,-

Ameldelser

Det siger vores kunder

Læs flere anmeldelser

Kontaktoplysninger

Bemærk Ny adresse på Frb. og i Jyllinge!

Bbeauty ApS

​Hos Bargisen Beauty tilbyder vi en bred palette af eksklusive skønhedsbehandlinger til både mænd og kvinder. 

Jyllinge Center 25, 1. sal V/centerkontoret med indgang udefra

4040 Jyllinge

​Klik her for rutevejledning

Vodroffsvej 61, 1. tv. 1900 Frederiksberg

​Klik her for rutevejledning

Telefon: 33 23 49 03

E-mail: ​info@bargisenbeauty.dk

Følg os på sociale medier

facebook (1)​    instagram (1)

Vores åbningstider​ Frb. C/Jyllinge

Bemærk Barsels lukket på Frederiksberg fra 27. oktober - 4. juni 

Mandag

Efter aftale / 09:00-17:00 ​ 

Tirsdag

9:30 - 19:00 / 09:00-17:00 

Onsdag

Efter aftale / 09:00-17:00

Torsdag

9.30 - 19:00 / 09:00-17:00

Fredag

09:30 - 15.30 / 10:00-18:00

Lørdag

Lukket / 10:00-14:00

Søndag

Jyllinge:

Ulige uger 

Lige uger

Lukket

*Man, tirs og lør. Efter aftale

   Onsdag efter aftale

Betalingsmuligheder​: Mobilepay, Kontant eller bankoverførsel.

Gebyr: ved aflysning indenfor 24 timer før aftale, opkræves gebyr på 50% af den oprindelige pris.

Ved udeblivelse, opkræves det fulde beløb for pågældende behandling.